ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКияни слідкуватимуть за відновленням комунальних послуг онлайн

Кияни слідкуватимуть за відновленням комунальних послуг онлайн

Кияни зможуть прослідкувати за тим, чи є аварійні ситуації у їхньому будинку, хто несе відповідальність за проведення робіт, як вони проходять та коли будуть усунені. Такі можливості відкриває запровадження «Карти відновлення комунальних послуг».

Для оперативного контролю з боку мешканців за проведення аварійних та планових ремонтних робіт у Києві міська влада запровадила «Карту відновлення комунальних послуг». Це інтерактивний сервіс, який дозволяє в режимі онлайн відслідкувати стан відновлення комунальних послуг, які тимчасово припинені у результаті аварійних пошкоджень та планових робіт. На цьому наголосив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, - повідомляє прес-служба КМДА.

«Використовуючи ці карти, кияни матимуть змогу дізнатися про наявність аварійної ситуації у своєму будинку, відповідального та орієнтовні терміни її усунення. Частота оновлення даних дозволяє кожному користувачеві отримувати оперативну інформацію про хід проведення ремонтних робіт, а також орієнтовні дати відновлення послуги», – зазначив пан Пантелеєв.

За його словами, на карті відображено стан робіт з відновлення електропостачання, опалення, холодного та гарячого водопостачання, робіт на каналізаційних мережах. У перспективі до цього переліку будуть додані розділи щодо дорожніх та ліфтових робіт, а також газопостачання.

Окрім того, посадовець додав, що мешканці можуть долучитися до створення карти, залишивши звернення за телефоном міського контакт-центру 1551 та диспетчерської з питань житлово-комунального господарства – 1557, або ж надіславши пропозиції на електронну скриньку support@1551.gov.ua.

З картою відновлення комунальних послуг можна ознайомитися на головній сторінці офіційного веб-порталу Київської міської державної адміністрації.

 
Коментарі (0)