ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКияни стурбовані благоустроєм будинків

Кияни стурбовані благоустроєм будинків

Найбільше киян турбує благоустрій домів, подвір`я та парків (43%).

Найбільше киян турбує благоустрій будинків, подвір`я та парків (43%). На другій позиції перебувають високі ціни на ЖКП (40,3%). Повідомляють експерти аналітичного центру «Інститут міста».

Відповідно до досліджень центру, за шкалою питань, що непокоять киян, йдуть: затори на дорогах (37,6%), доступність житла (35,8%), екологічний стан міста (35,7%), медичне обслуговування в районних поліклініках (23,7%), якість ЖКП (23,7%), стан доріг (15,8%), робота комунального транспорту (12%), забезпечення паркінгів для авто (11,3%), рівень злочинності в місті (10,8%), працевлаштування (6,8%), розвиток спорту та можливість добре провести вільний час (6,3%), проблеми, пов'язані з Євро-2012 (4,3%).

Джерело – РБК-України

 
Коментарі (1)
Геннадій
24 Травня 2012 p. 21:19
У меня напротив дома со стороны дорожного движения кто- то очень "заботливый" поставил фонтан, пару качель, очевидно для детей и скамеечки для стариков - дышите "свежим" воздухом, с повышенным содержанием углекислого газа. При этом, довольно просторный двор, по соседству с детским садом весь уставлен автомобилями жильцов( цены на платных стоянках,оформленных на частных предпринимателей с фиксированным налогом, кусаются). Всё для блага людей, всё во имя людей, дебелизм процветает! И ещё дорогие киевляне, попробуйте в нашем столичном городе найти нужную улицу и нужный дом! Наши градостроители и градоправители, очевидно руководствуются поговоркой: "язык до Киева доведёт". Киевлянам давно пора становиться хозяевами своего города, а не отдаватьего в аренду скоробогатькам, они город изуродуют и в Европу сбегут накопленное тяжёлой арендой тратить!!!