ГоловнаВибір редакціїТарифи ЖКГКияни відповідально ставляться до оплати послуг ЖКГ

Кияни відповідально ставляться до оплати послуг ЖКГ

Загальний рівень сплати киянами за житлово-комунальні послуги з урахуванням погашеної заборгованості в грудні становить 97,6 %, а поточний рівень сплати становить 90%

За повідомленням КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» серед будинків комунальної форми власності рівень сплати з урахуванням погашеної заборгованості становить 99,9%.  Найкращі показники продемонстрували Оболонський (100,16 %), Голосіївський (99,91 %) та Дніпровський (99,71 %) райони.

Рівень поточної сплати у будинках комунальної форми власності складає 90,7%. У лідерах Голосіївський (93,14 %), Дніпровський (92,33 %) та Дарницький (91,55 %) райони.

Святошинський та Деснянський райони займають останні позиції як за рівнем поточної сплати, так і за рівнем сплати з врахуванням погашеної заборгованості.

Підсумовуючи показники 2012 року, у будинках комунальної форми власності рівень оплати за спожиті житлово-комунальні послуги з врахуванням погашеної заборгованості становить 98,6%. У лідерах Голосіївський та Дарницький райони, які за результатами року перевищили стовідсоткові показники.

 
Коментарі (0)