ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКияни вдвічі більше довіряють лічильникам

Кияни вдвічі більше довіряють лічильникам

Усе більше киян встановлюють квартирні лічильники гарячої та холодної води.

За перше півріччя 2012 року в житловому фонді міста встановлено 15,4 тис. квартирних лічильників холодного та гарячого водопостачання.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

Так, протягом січня-червня встановлення квартирних лічильників у житловому фонді Києва, порівняно з січнем-березнем збільшилося вдвічі.

Найкращий показник у Деснянському (2,53%), Оболонському (2,043%) та Подільському (1,996%) районах. Проте незадовільною визнано роботу Дарницького (1,007%), Печерського (1,082%) та Дніпровського (1,238%) районів, де житловий фонд найменше оснащений квартирними лічильникам і там встановлено найменшу їх кількість упродовж звітного періоду.

Кінцевим же завданням усіх програм реформування і розвитку галузі є оснащення лічильниками води та теплової енергії усіх особових рахунків житлового фонду столиці, яких, за даними ГІОЦ, у місті 942,7 тис. Тому всім без винятку районам, а особливо тим, які відстають за зазначеним напрямком роботи, доручено посилити роз’яснювальну роботу серед населення. Адже встановлення квартирних лічильників та перехід на розрахунки за фактично спожиті киянами послуги – одна із головних умов реформування житлово-комунального господарства столиці, яке запровадила і втілює міська влада. І найголовніше, що це економічно вигідно у першу чергу саме споживачам.

 
Коментарі (0)