ГоловнаКиївські будніТарифи ЖКГКияни заборгували за тепло та гарячу воду вже 2,2 млрд грн

Кияни заборгували за тепло та гарячу воду вже 2,2 млрд грн

Станом на 1 квітня 2017 року заборгованість столичних споживачів теплової енергії склала 4,8 млрд грн. Найбільшими боржниками є населення 2,2 млрд грн та житлово-експлуатаційні організації столиці
Станом на 1 квітня 2017 року заборгованість столичних споживачів теплової енергії склала 4,8 млрд грн. Найбільшими боржниками є населення (2,2 млрд грн) та житлово-експлуатаційні організації столиці (904,1 млн грн), повідомляє прес-служба ПАТ "Київенерго". 
 
Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ "Київенерго" на 1 квітня склала 4,8 млрд грн. Найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду перед мають населення та житлово-експлуатаційні організації столиці – 2,2 млрд грн та 904,1 млн грн відповідно.
 
Суттєву заборгованість за опалення та гарячу воду накопичив державний бюджет. На 1 квітня 2017 року заборгованість організацій, які фінансуються з держбюджету, становила 181,5 млн грн, а борг держбюджету з компенсації пільг та субсидій – 1,2 млрд грн.
 
Критична ситуація з розрахунками за опалення та гарячу воду зберігається у Деснянському (293,8 млн грн) та Святошинському (260,5 млн грн) районах.
 
Сумарна заборгованість населення за опалення та гарячу воду перед "Київенерго" на 1 квітня 2017 р. склала 2,2 млрд грн. Заборгованість мешканців столиці за опалення становить 1,8 млрд грн, а борг за гарячу воду – 446,2 млн грн.
 
В перерахунку на одного мешканця району найбільші борги за опалення та гарячу воду мають мешканці Печерського району – 3,4 тис. грн.

Серед житлових будинків максимальну заборгованість за послуги накопичили споживачі Подільського району – 7 млн грн (вул. Вишгородська, 45), Печерського – 4,2 млн грн (вул. Щорса, 44а) та Солом’янського – 3,1 млн грн (вул. Михайла Донця, 2а). 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
25 Квітня 2017 p. 20:19
Як вже раніше зазначалося , після відключення опалення киянам слід очікувати регулярних відключень гарячого водопостачання. -------------------------------------------------------------------------------------Одним із пережитків соціалістичного режиму є регулярні відключення гарячого водопостачання , особливо у неопалювальний період. Але чомусь теперішній олігархічний режим не бореться із цим рудиментом "совка", навіть навпаки, посилює та поглиблює його. От би де показати перевагу капіталізма над соціалізмом! Але у нас за 25 років незалежності нічого у цьому плані не зроблено на краще... Натомість олігархічний режим руйнує пам"ятники, перейменовує вулиці, зупинки..., а кому це потрібно, крім самих олігархів?