ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКияни знову отримають нові квитанції на оплату ЖКП

Кияни знову отримають нові квитанції на оплату ЖКП

У листопаді киянам обіцяють розіслати видозмінені квитанції на сплату ЖКП. Нову форму платіжок вимагають зміни в законодавстві.

У листопаді кияни отримають квитанції на оплату житлово-комунальних послуг нової форми. Про це 21 жовтня заявив перший заступник директора КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» Андрій Щербина, повідомляє УНІАН.

Нову форму платіжок він пояснив змінами в законодавстві.
 
«Законодавство вимагає наявності спеціальних рахунків, на які кияни здійснюють оплату послуг. Це з гарячого водопостачання і теплопостачання. Тому форма квитанції буде в наступному місяці знову змінена», - сказав чиновник.
 
Він додав, що інформацію про те, якою буде ця квитанція та як її оплачувати, ГІОЦ надасть після погодження форми квитанції.
 
Пан Щербина запевнив, що в наступному місяці жителі столиці отримають рахунки для оплати житлово-комунальних послуг до 10-го числа – як і раніше.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 15 вересня кияни почали отримувати видозмінені платіжки за житлово-комунальні послуги та квартплату. Платіжний документ складається з п'яти блоків і роздрукований на аркуші форматом А4. У кожному блоці вказані окремий вид послуг та назва підприємства, відповідального за їх надання.
 
Коментарі (0)