ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Києвом пройшли відключення опалення і гарячої води

Києвом пройшли відключення опалення і гарячої води

У Києві без опалення та/або гарячого водопостачання залишилися понад десяток споживачів «Київенерго» у кількох районах міста.

Станом на ранок 30 березня в Києві без опалення та/або гарячого водопостачання перебувають 14 споживачів «Київенерго». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«Внаслідок пошкоджень на тепломережах, які перебувають на балансі «Київенерго» і планових відключень, станом на 6:20 ранку 30 березня 2015 року, тимчасово без централізованого опалення (ЦО) та/або гарячого водопостачання (ГВП) залишається 14 споживачів», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, з холодними батареями та/або кранами залишаються 1 споживач у Дарницькому районі, 2 - у Дніпровському, 7 - в Оболонському, 4 - у Святошинському.

Нагадаємо, компанія ліквідує пошкодження в опалювальний сезон в теплових мережах не більше ніж за добу, а в мережах гарячого водопостачання - не більше ніж за три доби.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 1 квітня в Києві відновлять одну із зупинок для автобусних маршрутів №51 і тролейбусів №43.

 
Коментарі (0)