ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиєву обіцяють капремонт декількох десятків бюветів

Києву обіцяють капремонт декількох десятків бюветів

У столиці у цьому році влада обіцяє відремонтувати більше 30 бюветних комплексів. Окрім того, посадовці також заявляють про наміри збудувати кілька артезіанських свердловин.

У столиці на цей рік заплановано проведення капітального ремонту 35 бюветів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської ради.

Зазначається, що наразі у комунальній власності та обліковуються на балансі КП «Київводфонд» 187 одиниць. У минулому році капітально відремонтовано 40 бюветних комплексів, фінансування яких було передбачено Програмою економічного і соціального розвитку на 2015 р.

Поміж тим, влада також заявляє про будівництво 2-х артезіанських свердловин малої продуктивності та прийняття на баланс КП «Київводфонд» 5 бюветів й відновлення їх роботи.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столична влада запевняє, що згідно з висновками Головного управління Держсанепідслужби (СЕС) у м. Києві, вода є придатною для вживання згідно з санітарними правилами і нормами 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

 
Коментарі (0)