ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиєву обіцяють рекреаційні велосипедні маршрути

Києву обіцяють рекреаційні велосипедні маршрути

У КМДА вирішили створити в Києві рекреаційні велосипедні маршрути. Де саме вони пролягатимуть, місцева влада обговорить з велоспільнотою.

У КМДА вирішили створити в Києві рекреаційні велосипедні маршрути. Де саме вони пролягатимуть, місцева влада обговорить з вело спільнотою.

Київська влада розробляє програму створення рекреаційних велосипедних маршрутів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.
 
«Це сприятиме популяризації зручного, корисного для здоров'я та популярного у Європі виду пересування й формуванню відповідної інфраструктури», – заявив перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов.
 
Пан Ніконов підкреслив, що відповідні ініціативи КМДА розроблятиме у тісній співпраці з велосипедистами. «Зараз розпочато публічне обговорення веломаршрутів, і кожен зможе надати свої пропозиції», – додав Ігор Ніконов.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у столиці запрацювало три нових тролейбусних маршрути. Тепер кияни можуть доїхати з аеропорту «Київ» до площі Льва Толстого, від станції метро «Видубичі» до станції «Палац Спорту», від Діагностичного центру до залізничного вокзалу «Південний».
 
Коментарі (0)