ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиїв і Чернівці стали ближчими

Київ і Чернівці стали ближчими

З чернівецького аеропорту відновлюються регулярні авіарейси до Києва.

З чернівецького аеропорту відновлюються регулярні авіарейси до Києва.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Чернівецької ОДА.

Виліт літаків з Чернівців відбуватиметься по понеділках, середах та п’ятницях, причому аеропорт призначення - «Жуляни», що набагато зручніше для пасажирів. Таким чином, відтепер тричі на тиждень є можливість зранку вилетіти в столицю, а ввечері того ж дня повернутися в Чернівці.

Орієнтовна вартість перельоту в обидва кінці в залежності від вчасності бронювання квитка - 1,3-1,8 тис. грн. Квитки продаються в усіх авіакасах, туристичних фірмах міста та в мережі Інтернет. Незабаром з аеропорту «Чернівці» здійснюватимуться авіарейси також до Італії та Туреччини.

Голова облдержадміністрації Михайло Папієв при цьому зауважив: «Проблема повітряного, як і залізничного сполучення Буковини зі столицею, іншими регіонами України та Європи крок за кроком вирішується, і я маю надію, що в найближчому часі суттєво скоротиться час поїздки до Києва залізницею, а авіарейси з нашого аеропорту будуть щоденними - звісно, для цього необхідна одна умова – популярність цих авіарейсів, бо перевізники не працюватимуть збитково».

 
Коментарі (0)