ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Київ і Київська область ризикують зірвати початок опалювального сезону

Київ і Київська область ризикують зірвати початок опалювального сезону

НАК «Нафтогаз» загрожує проблемами зі стартом опалювального сезону

НАК «Нафтогаз» загрожує проблемами зі стартом опалювального сезону. Про це повідомили в прес-службі компанії. За інформацією «Нафтогазу», 73 підприємства теплоенергетики в 50 населених пунктах все ще не розплатилися з боргами компанії. Мало того, боржники навіть не виконують ні одна з вимог для отримання газу в межах спецобязательств.

«Важливо розуміти, що відновити поставки газу для відповідних підприємств без вирішення проблеми критичних боргів немає юридичної можливості - це заборонено українським законодавством», - йдеться в повідомленні НАК «Нафтогаз».

Зокрема, в переліку значаться 5 підприємств міста Києва та 10 Київської області.

Нагадаємо, що на початок жовтня місяця 2020 року в ПСГ України (підземних сховищах газу) знаходиться 27,9 мільярда кубометрів палива, покликаного забезпечити безперебійну роботу сезону опалення. Це абсолютний рекорд за 10 років експлуатації підземних сховищ.

Про це журналісти дізналися з інформації, представленої порталом підрозділу «Нафтогазу України» Укртрансгаз ».

Раніше повідомлялося, що в разі великих збитків керівництво компанії НАК «Нафтогаз» України можуть позбавити премії за підсумком роботи за рік. Про це вказує джерело, обізнане про внутрішні виплати всередині компанії, для ЗМІ.

Відзначимо, що недавно чолі компанії Андрію Коболєва поставили діагноз коронавируса, в зв'язку з чим в компанії почалися заворушення.

 

 
Коментарі (0)