ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиїв безкоштовно забезпечать теплолічильниками

Київ безкоштовно забезпечать теплолічильниками

КП «Київенерго» має намір безкоштовно встановити у будинках столиці вузли обліку теплової енергії. Загалом, компанія планує закупити 500 загальнобудинкових лічильників.

До кінця  року КП «Київенерго» планує встановити близько 500 нових загальнобудинкових вузлів обліку теплової енергії. Вартість установки 5 сотень тепло лічильників – близько 45 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі підприємства.

«Адреси, за якими фахівці «Київенерго» встановлюють теплові лічильники, визначаються виходячи з можливості організації обліку, стану внутрішніх інженерних систем і технічних приміщень, а також у місцях, де вже замінені зношені зовнішні тепломережі. Тип лічильника для кожного окремого будинку визначає проектувальник, враховуючи характеристики об'єкта, умови монтажу, надійність обладнання, гарантійні та постгарантійні зобов'язання виробника», – пояснюють в компанії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», мешканцям Києва не приходять квитанції на оплату ЖКП за липень. У ГІОЦ не знають, коли саме будуть надруковані і розіслані платіжки. Місцева влада, нібито, боїться реакції киян на «космічні» цифри в рахунках після підвищення тарифів з 1 липня.
 
Коментарі (0)