ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКиїв-Черкаси-Дніпропетровськ зв’яжуть з «нуля»

Київ-Черкаси-Дніпропетровськ зв’яжуть з «нуля»

З усієї протяжності майбутньої автомобільної дороги Київ-Черкаси-Дніпропетровськ, згідно з передпроектною документацією, 261,6 км буде побудовано з «нуля» - їх облаштують абсолютно за новим маршрутом.

З усієї протяжності майбутньої автомобільної дороги Київ-Черкаси-Дніпропетровськ, згідно з передпроектною документацією, 261,6 км буде побудовано з «нуля» - їх облаштують абсолютно за новим маршрутом. Решта автошляху - 132,5 км –  реконструюватиметься за існуючим напрямком.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.

На новій швидкісній трасі заплановано побудувати 19 дворівневих розв’язок, 42 мости, 3 естакади та 8 шляхопроводів.

Нова автомобільна дорога, що з’єднає Київ із Дніпропетровськом, відповідатиме найвищим стандартам безпеки. Зокрема для безпечного дорожнього руху передбачається обладнати дорогу Київ-Черкаси-Дніпропетровськ напрямними пристроями, дорожніми знаками, горизонтальною та вертикальною розмітками, пішохідними переходами, а також улаштувати тротуари, місцеві проїзди, скотопрогони.

До того ж запроектовано вздовж автошляху встановити дорожні метеостанцій та інформаційні табло змінної інформації для забезпечення своєчасного інформування учасників дорожнього руху про метеоумови і рекомендовані режими руху.

У межах населених пунктів, через які проляже дорога, передпроектною документацією будівництва запропоновано використати  шумозахисні екрани.

Наразі Державне агентство автомобільних доріг України завершило передпроектні роботи з будівництва та реконструкції траси Київ-Черкаси-Дніпропетровськ.

 
Коментарі (0)