ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиїв майже забезпечений теплом

Київ майже забезпечений теплом

Практично усі мешканці столиці забезпечені теплом. Лише півтора десятки споживачів «Київенерго» перебувають без опалення, і кілька десятків – без гарячого водопостачання.

Станом на ранок 10 листопада в Києві без централізованого опалення перебуває 15 споживачів (будинків, закладів та відомств). Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

 «Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі «Київенерго», станом на 6:00 ранку 10 листопада 2014 року тимчасово без опалення (ЦО) залишається 15 споживачів (будинків, закладів та відомств), без гарячого водопостачання (ГВП) — 35 споживачів», – йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі відмітили, що аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго» займаються ліквідацією пошкоджень. Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.
 
В період з 6:00 07 листопада по 6:00 10 листопада в результаті усунення 144 пошкоджень підключено 644 споживачів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», оренда квартир та невеликих приміщень нежитлового фонду у столиці не зростатиме найближчим часом. У цьому переконані експерти місцевого ринку нерухомості.
 
Коментарі (0)