ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняКиїв «оточили» блокпостами

Київ «оточили» блокпостами

У Києві встановили 8 блокпостів - 6 захисних споруд розташовано на в’їздах до міста, ще 2 – на столичних вулицях. Блокпости призначені для запобігання можливих терористичних дій у Києві.

У Києві встановили вісім блокпостів, які призначені для посилення заходів безпеки й правопорядку у столиці. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, передає прес-служба КМДА.

Так, захисні об’єкти встановлено на в’їздах до столиці на Одеському, Варшавському, Бориспільському, Житомирському, Дніпропетровському, Броварському шосе, а також у на вулиці Богатирській та Мінському проспекті.

«Для посилення захисту столиці у відповідь на загрозу можливих терористичних дій було прийнято рішення укріпити позиції на в’їздах до столиці. Це бетонні споруди, біля яких чергуватимуть правоохоронці. За необхідності на блокпостах перевірятимуться документи, підозрілі авто й вантажі, тому ми просимо водіїв із розумінням поставитися до цих процедур, які здійснюватимуться виключно в інтересах безпеки та спокою громадян столиці», – повідомив пан Пантелеєв.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, більшість столичних бомбосховищ та укриттів у задовільному стані. Однак, деякі з них використовувались у місті не за призначенням.

 
Коментарі (0)