ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиїв почали готувати до зими

Київ почали готувати до зими

Комунальники Києва почали готувати столичні вулиці і дороги до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років

Комунальники Києва почали готувати столичні вулиці і дороги до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років. З 1 листопада до 1 квітня наступного року передбачено цілодобове чергування і змінна роботу спеціалізованої техніки.

Також влада столиці передбачать особливі заходи організації дорожнього руху. Це дозволить забезпечити безперебійне і безпечне автомобільне в цей період. Про це Інформатор дізнався з повідомлення прес-служби КМДА.

Комунальники при обробці вулиць і тротуарів повинні запобігати попаданню спецрозчину на газони і лунки дерев. Крім того, якщо погода погіршиться, вони будуть інформувати поліцію про необхідність обмеження в'їзду вантажного автотранспорту в місто. Також департамент транспортної інфраструктури повинен забезпечити фінансування робіт з утримання та прибирання доріг і заготівлі матеріалів для обробки покриття.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Києві на дві ночі закриють рух транспорту на Дарницькій площі. Цими вихідними комунальники будуть укладати там верхній шар асфальту.

 

 
Коментарі (0)