ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиїв почистили від кіосків

Київ почистили від кіосків

Столичні комунальники демонтували ряд нововстановлених кіосків у різних районах столиці. Окрім того, тимчасових споруд поменшало на входах/виходах з метро.

У всіх районах столиці триває демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд. Особливу увагу комунальники приділяють кіоскам, що розміщені біля станцій метрополітену, - зазначають у прес-службі КМДА.

Так, протягом минулого тижня КП «Київблагоустрій» провело демонтаж кіосків на вул. Васильківській, 34, біля станції метро «Васильківська», а також  - на просп. Глушкова, 2, в районі станції метро «Виставковий центр».

«Демонтовані тимчасові споруди були встановлені на тротуарах, заважали вільному пересуванню громадян до станцій метрополітену» - пояснюється у повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що тривають роботи з демонтажу нововстановлених тимчасових споруд у всіх районах міста. Зокрема, у Дніпровському районі демонтовано тимчасові споруди на вул. П.Тичини, 11 та вул. Микільсько-Слобідській; в Оболонському районі на вул. Казанській, 1 та вул. Дніпроводській, 16, у Печерському районі на Арсенальній площі, вул. Московській, 2, вул. Мазепи, 1 та 3, бульв. Дружби Народів, 30/1, у Подільському районі на вул. Спаській, 3 та просп. Свободи, 2, у Святошинському районі на вул. Гната Юри, 13, у Шевченківському районі на просп. Перемоги, 86. Зазначені тимчасові споруди були встановлені всупереч діючому мораторію.

Нагадаємо, у місті діє заборона на розміщення нових тимчасових споруд. Тому всі незаконно розміщені нові тимчасові споруди мають бути негайно демонтовані, а власники притягнуті до адміністративної відповідальності.

 
Коментарі (0)