ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиїв поповнюється новими тролейбусами

Київ поповнюється новими тролейбусами

Києва торкнулися транспортні зміни. Зокрема, столиця поповнилася п’ятьма новими тролейбусами. Окрім того, в Києві планують запустити нові маршрути до кінця літа.

Київ отримав п’ять нових тролейбусів за програмою ЄБРР. Окрім того, до кінця серпня будуть запущені нові маршрути, які стануть першим кроком у розвантаженні міських доріг, вивільнять паркувальні місця. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За словами радника мера Києва Олександра Кави, комунальна транспортна мережа неможлива без появи нових тролейбусних, трамвайних й автобусних маршрутів, які стануть альтернативою приватному транспорту.
 
«Транспортна інфраструктура Києва має відповідати кращим європейським вимогам – тільки за таких умов можна вирішити проблему автомобільних заторів, як у центрі, так і у віддалених спальних районах столиці. Розвиток транспортної системи в Києві неможливий без розбудови сучасної системи орієнтування для пішоходів і водіїв, підвищення якості ремонту та утримання автомобільних доріг, а також запровадження новітніх рішень, які дозволяють істотно підвищити безпеку на вулицях і дорогах», – підкреслили в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», станція метро «Дарниця» у Києві тимчасово закрита. Її працівники пояснили, – з технічних причин. 
 
Коментарі (0)