ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиїв прибирають від снігу сім тисяч комунальників

Київ прибирають від снігу сім тисяч комунальників

протягом зимового періоду інспекторами Головного управління було оформлено 6 тис. приписів та складено близько 2 тис. протоколів, за якими кожен балансоутримувач заплатив адміністративний штраф у розмірі 1, 7 тис. грн. за невчасно прибраний сніг.

Вулиці Києва щодня розчищають від снігу близько 600 одиниць техніки і 7 тис. працівників комунальної сфери. Про це в прямому ефірі програми телеканалу «Київ» розповів начальник Головного управління контролю за благоустроєм Сергій Садовий, повідомляє прес-служба КМДА.

«Прибирання снігу і його вивезення відбувається переважно уночі. «Київавтодор», КП ШЕУ та КП УЖГ регулярно звітують: скільки техніки виходить на дороги, скільки комунальників працюють на своїх ділянках. Наші перевіряють кожну цифру, тож запевняю, що вони абсолютно реальні. Окрім того, участь у прибиранні беруть працівники сфери торгівлі, співробітники офісів, банківських приміщень та інших підприємств, які повинні належно утримувати свою територію", – розповів начальник управління.

 За словами Сергія Садового, протягом зимового періоду інспекторами Головного управління було оформлено 6 тис. приписів та складено близько 2 тис. протоколів, за якими кожен балансоутримувач заплатив адміністративний штраф у розмірі 1, 7 тис. грн. за невчасно прибраний сніг.

Ольга Туча
 

 
Коментарі (0)