ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїКиїв після негоди чистять понад 370 одиниць спецтехніки

Київ після негоди чистять понад 370 одиниць спецтехніки

Станом на ранок середи, наслідки снігопаду в Києві усувають понад 370 одиниць спецтехніки та понад 500 працівників, повідомив начальник КМВА Сергій Попко

 

Станом на ранок середи, наслідки снігопаду в Києві усувають понад 370 одиниць спецтехніки та понад 500 працівників, повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

“Станом на сьому годину в столиці спостерігається морозна, дуже вітряна погода. Пориви вітру до 15-20 м/с. На дорогах і тротуарах ожеледиця. Рівень небезпеки метеорологічних явищ – жовтий”, – ідеться в повідомленні в телеграм-каналі.

Зазначається, що для усунення наслідків нічного снігопаду та ожеледиці Київавтодор вивів на шляхи столиці понад 150 одиниць спеціальної техніки. У ручному прибиранні задіяно близько 200 працівників компанії.

У КМВА акцентували, що окремо працюють комунальники – керуючі компанії вивели на прибирання снігу та льоду 220 одиниць техніки та понад 300 працівників. Дороги, тротуари, зупинки транспорту обробляються протиожеледними засобами.

“Прохання до водіїв приватного автотранспорту – не виїжджати на дороги без нагальної потреби та не паркувати автомобілі по обидва боки доріг – не заважайте працювати спецтехніці. Міський транспорт працює в штатному режимі. Пішоходам – будьте обережні на тротуарах”, – наголосив Попко.

 

 

 
Коментарі (0)