ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Київ, Вінниця та Донецька область у лідерах за кількістю аварій на тепломережах

Київ, Вінниця та Донецька область у лідерах за кількістю аварій на тепломережах

Забезпечення роботи київських тепломереж на найгіршому рівні серед усіх регіонів України. Такі висновки можна зробити зі звіту про стан проходження опалювального періоду 2021-2022 років

Забезпечення роботи київських тепломереж на найгіршому рівні серед усіх регіонів України. Такі висновки можна зробити зі звіту про стан проходження опалювального періоду 2021-2022 років, оприлюдненого Державною інспекцією з енергетичного нагляду України.

За результатами моніторингу Держенергонагляду в січні 2022 року в Україні сталося 425 випадків технологічних порушень, що призвели до зупинки теплопостачання населенню та соціально важливим споживачам, або до порушення нормального режиму роботи теплових мереж. Найбільше таких аварій сталося у Києві.

Як свідчить статистика Держенергонагляду, Київ лідирує із великим відривом. Зокрема, у січні аварії сталися:

Києві – 217;

Вінниці – 65;

Донецької обл. - 59;

Маріуполі – 32;

Чернівцях – 20;

Львові – 14;

Курахове – 13;

Харкові – 11;

Кривому Розі та Волновасі – по 8;

Слов'янську – 6;

Мирнограді та Тернополі – по 5;

Краматорську та Костянтинівці – по 3;

Луцьку, Торецькому та Покровському – по 2;

Івано-Франківську, Дніпрі, Авдіївці, Селідовому, Сіверському, Дружківці, Херсоні та Часовому Яру – по 1.

У січні без опалення або гарячого водопостачання залишалися 6 167 житлових будинків, 74 заклади охорони здоров'я, 239 закладів дошкільної освіти та 245 закладів освіти. Усі випадки технологічних порушень усувалися та відновлювалося теплопостачання об'єктів протягом доби. 

 
 
Коментарі (0)