ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2024-2025Київ забезпечив 100 котелень генераторами

Київ забезпечив 100 котелень генераторами

Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко заявляє, що напередодні опалювального сезону 2023-2024 років Київ придбав 23 мобільних котельні і забезпечив 100 котелень генераторами
Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко заявляє, що напередодні опалювального сезону 2023-2024 років Київ придбав 23 мобільних котельні і забезпечив 100 котелень генераторами, пише "Україна Комунальна".
 
За його словами, близько 100 котелень столиці забезпечені можливостями оперативного переключення на роботу від генераторів. Таку ж можливість мають 150 бюветних комплексів.
 
Місто також придбало 23 мобільних пересувних котельні, які, у разі необхідності, забезпечать на певний період теплом медичні заклади, школи та дитячі садки, пункти обігріву.
 
Від початку року у столиці замінили понад 60 км тепломереж. Готуючись до зими, зокрема, в рамках гідравлічних випробувань, усунули понад 3 тисячі пошкоджень на мережах.
 
"На сьогодні всі житлові будинки, що знаходяться в обслуговуванні комунальних керуючих компаній, отримали акти готовності до зими. Тобто готові до подачі тепла. Закликаю інших управителів, в тому числі ОСББ та ЖБК, також подбати про отримання цих актів. Місто у цьому плані всіляко допомагатиме, щоб всі без винятку будинки не мали проблем із запуском тепла", – зазначив Віталій Кличко.
 

За його твердженням, Київ провів необхідні технічні та організаційні заходи і готовий до старту опалювального сезону. 

 
Коментарі (0)