ГоловнаНовини ЖКГПодії«Київавтодор» наполегливо просить водіїв утриматися від поїздок на власному авто

«Київавтодор» наполегливо просить водіїв утриматися від поїздок на власному авто

«Київавтодор» наполегливо просить водіїв утриматися від поїздок на власному авто поки триватиме інтенсивне прибирання й обробка вулиць реагентами
Вулиці Києві від наслідків снігопаду продовжують прибирати: наразі задіяно понад 500 одиниць техніки, в тому числі комунальної корпорації «Київавтодор» і житлових організацій.
 
Як повідомили в КК «Київавтодор», підприємство забезпечене достатніми запасами матеріалів: на складах 150 л дизпалива, 54 тис. л бензину, 43 тис. л газу, понад 20 тисяч тонн солі та 24 тисячі тонн піску. У разі подальшого ускладнення погодних умов «Київавтодор» має відповідні договори на залучення додатково ще 180 одиниць техніки (наразі в розпорядженні автодорівців 380 одиниць).

Комунальники наголошують, що сильний мороз знижує ефективність реагентів, зокрема солі. Це значно ускладнює очищення доріг. У звязку з цим комунальники звертаються до власників автомобілів із проханням утриматися від поїздок містом поки триватиме інтенсивне прибирання та обробка вулиць і трафік не стане максимально безпечним. Громадський транспорт курсуватиме у звичному для киян режимі. 

 
Коментарі (0)