ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій«Київавтодор» відзвітував про ремонт доріг

«Київавтодор» відзвітував про ремонт доріг

У Києві триває ремонт дорожного покриття. Найбільш суттєві обсяги робіт були виконані в Святошинському, Солом’янському та Шевченківському районах.

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують роботи з поточного та капітального ремонту вулично-дорожньої мережі столиці. Протягом 23-25 травня дорожники працювали в усіх районах Києва. Зокрема, значні обсяги робіт були виконані в Святошинському, Солом’янському та Шевченківському районах. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, працівники підприємств корпорації відремонтували 1,43 тис. кв. м на вул. Жмеринській; 3,7 тис. кв. м на вул. Кайсарова, 930 кв. м на бульварі Шевченка, 950 кв. м на з’їзді з Шулявського шляхопроводу тощо.
 
Загалом з початку сезону підприємства КК «Київавтодор» провели поточний та середній ремонт асфальтобетонного покриття доріг і вулиць столиці загальною площею 107,6 тис. кв. м.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Києві планується цього року відремонтувати 469 міжбудинкових та між квартальних під’їздів. 
 
Коментарі (0)