ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій«Київблагоустрій» розчистить Шулявку

«Київблагоустрій» розчистить Шулявку

Реконструкція Шулявського шляхопроводу за нинішніми цінами складе близько 400-450 млн грн.

Шулявський шляхопровід звільнять від нелегальної торгівлі до кінця тижня, повідомляє прес-служба КМДА.

Сьогодні з-під мосту прибрали 80% яток із секонд-хендом, решту приберуть упродовж 3 днів. Нині там працює демонтажна бригада комунального підприємства «Київблагоустрій». За роботами стежать правоохоронці.

Як повідомив у прямому ефірі столичного телеканалу «Київ» голова КМДА Олександр Попов, усім торговцям запропонували зареєструвати свій бізнес і продовжити роботу на одному із 4 комунальних ринків столиці.

«Ми визначили декілька місць, де підприємці з Шулявки можуть продовжити свою діяльність. Єдина наша вимога - легальна робота. Зрозуміло, що такий бізнес теж потрібен в Києві, адже на нього дійсно є попит, і ми аж ніяк не плануємо його закривати. Однак столиця вимагає відповідних умов ведення бізнесу. Це, передусім, чітке дотримання законів, відповідність санітарним вимогам, благоустрою, захисту прав споживачів», - наголосив Олександр Попов.

Зокрема, після реєстрації бізнесу, підприємці зможуть отримати місця для торгівлі на ринках «Відрадненський» у Солом'янському районі та «ТД «Святошин» у Святошинському.

Також міська влада опрацьовує питання щодо облаштування торговельних об'єктів із вживаними речами за адресами: перетин вулиць Миропільської та Юності; на проспекті Академіка Палладіна, 87.

Нагадаємо, раніше Попов заявляв, що реконструкція Шулявського шляхопроводу за нинішніми цінами складе близько 400-450 млн грн.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)