ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика«Київенерго» обіцяє киянам встановити нові електролічильники

«Київенерго» обіцяє киянам встановити нові електролічильники

«Київенерго» обіцяє безкоштовно замінити клієнтам тисячі старих електролічильників на нові багатозонні. Згідно з інвестиційною програмою, заміна буде здійснюватися в Деснянському районі Києва.

У 2015 році «Київенерго» планує безкоштовно встановити понад 10 тис. нових зонних лічильників електроенергії, які будуть інтегровані в систему комерційного обліку електроенергії (АСКОЕ). Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

На підприємстві зазначили, що заміна старих електролічильників обумовлена інвестпрограми «Київенерго» 2015 року. Згідно з інвестиційною програмою, заміна буде здійснюватися у Деснянському районі Києва (Лісовий масив).
 
Зазначимо, в рамках минулорічної інвестпрограми фахівці «Київенерго» в цілому встановили понад 21 тис. багатозонних приладів обліку споживання електроенергії. Серед них майже 10 тис замін компанія провела на Виноградарі, майже 7 тис. - на Теремках, і більше 5 тис. - на Троєщині. Всі ці прилади були підключені до АСКОЕ.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», частині киян встановлять лічильники теплової енергії, придбані за кошти міського бюджету. Жителі столиці вже зараз можуть ознайомитися з переліком будинків, які будуть оснащені приладами обліку, на сайті Київської міської державної адміністрації.
 
Коментарі (0)