ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ«Київенерго» «підігнало» кілька мільйонів приватній фірмі

«Київенерго» «підігнало» кілька мільйонів приватній фірмі

«Київенерго» замовило ремонт свого обладнання одній з приватних фірм. Сума договору становить майже 9 млн грн. Ремонт планують закінчити до кінця року.

ПАТ «Київенерго» підписало угоду з ДП «Енергоремонт» щодо ремонту обладнання. Вартість договору склала 8,94 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», передають «Наші Гроші».

«Еенергоремонт» є дочірною фірмою ПАТ «Київенергоремонт». Співвласником останнього, з часткою 75%, є голова наглядової ради ПАТ «Київенерго» Іван Плачков.

Відтак, на виділені кошти передбачено відремонтувати обладнання теплофікаційних енергоблоків №1,2 загальностанційного обладнання ТЕЦ-6. Завершити всі ремонтні роботи планують до кінця року.

Зауважимо, що «Енерегоремонт» не вперше стає переможцем у тендерах «Київенерго»: за останні 6 років підприємство отримало замовлень на 205,42 млн грн.

Крім цього, участь у тендері брало ТОВ «Стальсервіс», власниками якого є Олег та Олександр Арапови, Костянтин Преображенський, Олексій та Вадим  Парфенюки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Київенерго» визначилось з постачальниками лічильників тепла. Зокрема, компанія виділила більше півмільярда грн на ці цілі. Прилади обліку теплової енергії фірми будуть постачати протягом кількох років.

 
Коментарі (0)