ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» підключатиме новобудови за наявності документів

«Київенерго» підключатиме новобудови за наявності документів

Компанія стурбована тим, що будівельні організації часто власноруч затягують вирішення майнових питань і процес оформлення відповідних документів, а експлуатаційні організації, на баланс яких передаються будівельні об'єкти, не поспішають звертатися в Київ

В Київенерго готові підключати всі новобудови щойно у балансоутримувачів будинків будуть готові всі необхідні документи для укладання з Компанією договору на електропостачання.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Компанія стурбована тим, що будівельні організації часто власноруч затягують вирішення майнових питань і процес оформлення відповідних документів, а експлуатаційні організації, на баланс яких передаються будівельні об'єкти, не поспішають звертатися в Київенерго для укладення договорів на електропостачання. В результаті страждають інвестори – пересічні громадяни.

«У Києві щодня здаються в експлуатацію будівельні об'єкти, з власниками яких Київенерго має договірні відносини. Якщо обидві сторони сумлінно виконують умови договору, ці новобудови не мають жодних проблем з енергопостачанням. Компанія зацікавлена в тому, щоб новосели, які стануть нашими споживачами, отримували надійне та якісне електропостачання», – повідомив технічний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Зайцев.

На сьогоднішній день в роботі у фахівців Київенерго перебуває понад 1000 договірних справ по різних будівельних об'єктах.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)