ГоловнаВибір редакціїОпалювальний сезон 2023-2024Київенерго почало відключати споживачів від теплопостачання

Київенерго почало відключати споживачів від теплопостачання

Від теплопостачання почали відключати юридичних клієнтів за їхніми заявками. Серед 789 бажаючих достроково завершити опалювальний сезон є так само 27 ЖБК та ОСББ.

Юридичні клієнти Київенерго можуть відключатися від централізованого опалення до офіційного закінчення опалювального сезону. Що б відключитися, достатньо надіслати КИЇВЕНЕРГО заявку. На сьогодні в компанію вже надійшло 789 заявок, серед яких 27 - від ЖБК та ОСББ житлових будинків столиці.

Відключення тепла будинкам, які управляються комунальними ЖЕО, КИЇВЕНЕРГО почне на підставі розпорядження Київської міської держадміністрації. Згідно з чинним законодавством, підставою для цього є середня температура повітря вище + 8 ° С протягом 3-х діб.

Нагадаємо, в минулому році розпорядження КМДА про офіційне завершення опалювального сезону КИЇВЕНЕРГО отримало 8 квітня. Згідно з технологічними вимогами, відключення централізованого опалення відбувається поступово протягом 7-10 днів, щоб уникнути різкого зниження тиску в тепломережах, що може привести до їх пошкодження.

 

 
Коментарі (0)