ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиївенерго попередило про можливе відключення гарячої води у двох районах міста

Київенерго попередило про можливе відключення гарячої води у двох районах міста

У Київенерго зазначають, що ТОВ «Євро-реконструкція» заборгувало з початку року 38 млн грн.

Компанія Київенерго попередила жителів Дарницького та Дніпровського районів столиці про можливе припинення гарячого водопостачання через борги теплопостачальної компанії ТОВ «Євро-Реконструкція» (Дарницька ТЕЦ). Про це йдеться на сайті Київенерго.

Зазначається, що термін дії договору про надання послуг із транспортування теплоенергії закінчився 1 березня 2017 року.

"Київенерго надіслало ТОВ «Євро-реконструкція» проект договору щодо продовження взаємовідносин із надання послуг транспортування теплової енергії. Проте «Євро-реконструкція» до цього часу відповіді не надала та про свої наміри щодо подальшої співпраці Компанію не поінформувала. З початку 2017 року «Євро-реконструкція» не оплачує послуги з транспортування теплової енергії. Борг станом на 1 березня перед ПАТ «Київенерго» досяг 38 млн грн", - ідеться в повідомленні.

У Київенерго наголошують, що після закінчення терміну дії договору в них відсутні зобов'язання щодо подальшого транспортування теплової енергії, виробленої ТОВ «Євро-реконструкція».

"Київенерго вимушене припинити транспортування теплоенергії від Дарницької ТЕЦ. Водночас відповідальність перед столичною громадою зобов'язує Київенерго поінформувати про ситуацію органи міської влади, аби сприяти врегулюванню заборгованості та подовженню дії договору, що дозволить уникнути відключення гарячого водопостачання Дарницькому та Дніпровському районам Києва", - повідомили в компанії.

Нагадаємо, в Києві через несприятливі погодні умови і низьку температуру повітря графік гідравлічних випробувань тепломереж перенесли на тиждень.

 

 
Коментарі (0)