ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» поставили «дедлайн» на ліквідацію аварій

«Київенерго» поставили «дедлайн» на ліквідацію аварій

«Київенерго» у дводенний термін має ліквідувати аварії на тепломережах міста, які стали причиною зникнення гарячої води з осель киян. Таке доручення комунальникам сьогодні дала столична влада.

Столичні комунальники у дводенний термін мають усунути усі пошкодження на тепломережах, які заважають подачі гарячого водопостачання у оселі киян. Таке завдання перед ПАТ «Київенерго» поставила місцева влада під час перевірки об’єктів, де триває ліквідація аварій. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Міська влада жорстко контролюватиме графік ліквідації аварій на тепломережах та перевірятиме хід робіт за кожною адресою. Ми вже перевірили їхнє проведення в Оболонському районі, де наразі близько 100 житлових будинків залишаються без тепла через аварії, та у Дніпровському районі, де триває відновлення тепломереж на мосту ім. Є. О. Патона. Враховуючи високий рівень зношеності комунікацій, більше 70% з яких мають експлуатаційний вік понад 20 років, ми повинні мобілізувати усі наявні ресурси. Перед теплопостачальними організаціями стоїть чітке завдання: в найкоротший термін забезпечити тепло в кожен житловий будинок та об’єкт соціальної сфери», – зокрема заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, зі стартом опалювального сезону в місті сталося близько 300 аварій, з яких 240 – ліквідовано та відновлено подачу тепла в будинки. За останню добу усунено понад 30 пошкоджень. Зокрема, у Солом’янському районі відновлено електропостачання, гаряче водопостачання та опалення двом тисячам споживачів на вул. Борщагівській, вул. Леваневського, вул. Ніжинській та Слов’янській.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні без гарячої води у Києві перебуває понад 700 споживачів.

 
Коментарі (0)