ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» хоче позбавити Печерськ гарячої води і доріг

«Київенерго» хоче позбавити Печерськ гарячої води і доріг

У Печерському районі Києва розпочалася реконструкція теплової мережі №3 ТЕЦ-5, що розташована на вулиці Анрі Барбюса. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов

У Печерському районі Києва розпочалася реконструкція теплової мережі №3 ТЕЦ-5, що розташована на вулиці Анрі Барбюса. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов, інформує прес-служба столичної міськдержадміністрації.

Згідно з документом роботи з реконструкції здійснюватиме ПАТ «Київенерго» у три етапи з тимчасовим повним закриттям руху транспорту, крім автомобілів спеціального призначення.

Зокрема, під час першого етапу (15.07-05.08.2012 р.) «Київенерго» реконструює ділянку тепломережі від ТК-337 до ТК-336, під час якого буде заборонено рух транспорту між вул. Івана Федорова та вул. Лабораторною. На об’єкті здійснять земляні та демонтажні роботи, монтаж трубопроводів та повністю відновлять проїжджу частину, тротуар, а також зелену зону.

З 5 до 25 серпня триватиме другий етап, під час якого буде закрито рух транспорту між вул. Лабораторною та пров. Лабораторним. У цей період реконструюють ділянку тепломережі від ТК-336 до буд. №22 на вул. Анрі Барбюса.

Третій етап триватиме до кінця вересня поточного року. Рух тимчасово буде припинено між пров. Лабораторним та вул. Щорса. Пуск теплоносія для забезпечення гарячого водопостачання споживачів заплановано на 1 жовтня.

Товариство забезпечить безпеку дорожнього руху та прохід пішоходів і проїзд транспортних засобів спеціального призначення. Зокрема, в місцях виконання робіт встановлять відповідні дорожні знаки, освітлення та сигнальні ліхтарі.

На період виконання ремонтних робіт «Київенерго» погодить з УДАІ ГУ МВС України в Києві схему організації дорожнього руху. Після завершення робіт, майно буде зараховане до комунальної власності територіальної громади міста з подальшою передачею у володіння та користування ПАТ «Київенерго».

Як повідомляла «У.К.», міська влада має намір жорстко контролювати графік проведення гідравлічних випробувань. Про це під час прямого ефіру у студії ТРК «Київ» повідомив заступник начальника Головного управління житлового господарства КМДА Володимир Баженов.



Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)