ГоловнаКиївські будніЕлектроенергетика«Київенерго» прийняло рішення про реорганізацію бізнесу

«Київенерго» прийняло рішення про реорганізацію бізнесу

У понеділок, 13 листопада 2017 року, на загальних зборах акціонерів ПАТ «Київенерго» прийняло рішення про реорганізацію бізнесу шляхом створення 2 нових компаній
У понеділок, 13 листопада 2017 року, на загальних зборах акціонерів ПАТ «Київенерго» прийняло рішення про реорганізацію бізнесу шляхом створення 2 нових компаній: перша компанія буде здійснювати діяльність з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж, друга - діяльність з постачання електричної енергії, повідомляє прес- служба компанії.
 
Рішення про поділ ПАТ «Київенерго» прийнято на вимогу закону України «Про ринок електричної енергії» (п.13, р.17 «Прикінцеві та перехідні положення»), який передбачає відділення генерації, передачі і постачання електроенергії шляхом створення відповідних суб'єктів господарювання в грудні 2018 року в усіх обленерго України.

У компанії стверджують, що створення нових компаній ніяк не вплине на обсяг прав і обов'язків за договорами на управління комунальним майном, укладеним між міською владою Києва і ПАТ «Київенерго». Право власності громади Києва на ТЕЦ-5, ТЕЦ-6, завод «Енергія», теплові мережі та інші об'єкти залишається непорушним. 

 
Коментарі (0)