ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Київенерго просить у січні оплачувати послуги виключно за їх платіжками

Київенерго просить у січні оплачувати послуги виключно за їх платіжками

У зв'язку із розповсюдженням КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ) нового формату платіжки, Київенерго звертаємо увагу своїх клієнтів на те, що за їх послуги необхідно розраховуватись лише за платіжними документами енергокомпанії
У зв'язку із розповсюдженням КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ) нового формату платіжки, єдиної для усіх комунальних послуг, звертаємо увагу своїх клієнтів на те, що оплата послуг КИЇВЕНЕРГО, як і раніше, має здійснюватися виключно за платіжними документами КИЇВЕНЕРГО, сформованих розрахунковою системою енергокомпанії.
 
У платіжках КИЇВЕНЕРГО відображені точні обсяги споживання, коректні нарахування та реквізити вашого особового рахунку. Тому кошти, сплачені за цими рахунками, гарантовано будуть зараховані за спожиті вами послуги.
 
Просимо не сплачувати послуги з тепло- та електропостачання у січні за платіжками ГІОЦ, оскільки не можемо гарантувати надходження коштів за спожиті послуги на особові рахунки клієнтів.
 

Платіжки КИЇВЕНЕРГО за електроенергію ви отримаєте до 16 січня, а за опалення і гарячу воду – з 15 по 22 січня. Вони виглядають так: 

 
Коментарі (0)