ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» проводить перерахунок оплати за тепло

«Київенерго» проводить перерахунок оплати за тепло

«Київенерго» здійснює перерахунки обсягів та вартості наданих компанією послуг з опалення в зв'язку з закінченням опалювального періоду.

«Київенерго» проводить перерахунок розміру оплати за централізоване опалення в зв'язку з закінченням опалювального періоду. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Зокрема, у рахунках за квітень 2015 року, які клієнти отримають у травні поточного року, буде нарахована сума до сплати за період до 15 квітня. Якщо опалення в будинку було відключено до 15 квітня, перерахунок (відповідно до фактичної дати, коли надання послуги призупинено) вже відображений у надісланому рахунку.
 
«Якщо опалення в будинку було відключено після 15 квітня, нарахування (відповідно до фактичної дати, коли надання послуги призупинено) будуть відображені в рахунках за травень. Ці рахунки клієнти отримають у червні», – пояснили в «Київенерго».
 
На підприємстві просять звернути увагу на те, що сума до оплати формується на підставі тарифів, які діяли під час надання послуги. 
 
«Нові тарифи на опалення вступили в силу з 1 травня 2015 року і будуть діяти протягом періоду надання послуги, тобто в наступному опалювальному періоді 2015-2016 рр», – йдеться в повідомленні.
 
Зазначимо, рахунки за гарячу воду та опалення, як і раніше, формує КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ). 
 
Нагадаємо, до Києва повернулися відключення гарячої води через обмеження газопостачання котелень. Кияни вимагають дій від місцевої влади, місцева влада - від «Нафтогазу», «Нафтогаз» - від «Київенерго», «Київенерго» - від киян та місцевої влади. Хто ж винен?
 
Коментарі (0)