ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» розпочало підготовку двох ТЕЦ до опалювального сезону

«Київенерго» розпочало підготовку двох ТЕЦ до опалювального сезону

"Київенерго" повністю готове до передачі відповідних енергоактивів на баланс комунального підприємства "Київтеплоенерго".

"Київенерго" повністю готове до передачі відповідних енергоактивів на баланс комунального підприємства "Київтеплоенерго".

ПАТ "Київенерго" на фоні продовження договору на управління ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і сміттєспалювальним заводом "Енергія", яке Київрада не змогла передати в експлуатацію новому КП "Київтеплоенерго", вирішило готувати ці дві ТЕЦ і завод до нового опалювального сезону.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу компанії.

"Зважаючи на подовження терміну управління "Київенерго" столичними ТЕЦ та сміттєспалювальним заводом "Енергія" до 31 липня 2018 року, згідно з рішенням Київської міської ради від 24 квітня, забезпечення стабільної роботи стратегічно важливих енергооб’єктів та їх підготовка до нового опалювального сезону здійснюється фахівцями ПАТ "Київенерго", - заявили у компанії, розповівши про роботи, які наразі проводять на об'єктах.

Також зазначається, що 1 травня "Київенерго" завершило перший етап передачі комунального майна - тепломереж, котельні та сервісних функцій теплопостачання - та переведення персоналу в КП "Київтеплоенерго". Вказано, що підприємство "спрямовує всі ресурси" на те, щоб другий етап – передача теплоелектроцентралей та заводу "Енергія" – "пройшов зі збереженням безперебійності технологічного процесу".

"ПАТ "Київенерго" повністю готове до передачі відповідних енергоактивів на баланс комунального підприємства "Київтеплоенерго". Подовження договору на управління енергооб’єктами міської влади з "Київенерго" було зумовлене необхідністю отримання відповідних ліцензій і тарифів комунальним підприємством "Київтеплоенерго", - зауважили у компанії.

Нагадаємо, з 1 травня в експлуатацію "Київтеплоенерго" перейшли котельні, теплові мережі, теплові пункти, лічильники та інше допоміжне майно. ТЕЦ-5, ТЕЦ-6, завод "Енергія", як очікується, міське підприємство прийме на баланс з 1 серпня 2018 року, отримавши необхідні ліцензії та дозволи. Так, згідно з рішенням Київради, договір з компанією "Київенерго" на управління ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і заводом "Енергія" продовжено до кінця липня.

 

 
Коментарі (0)