ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025«Київенерго» «відстрочило» кінець опалювального сезону

«Київенерго» «відстрочило» кінець опалювального сезону

У Києві відклали закінчення опалювального сезону. Це зумовлено технічними процесом відключення опалення, який неможливо організувати за один день.

«Київенерго» припинить опалення житлового фонду у столиці після Великодня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

У компанії пояснили, що хоч столична влада і дала розпорядження про припинення опалювального сезону сьогодні, однак, технологічно процес припинення опалення неможливо організувати за один день.
«Спочатку вимикаються адміністративні будівлі. А житловий фонд та об'єкти соціальної сфери (дитячі садки і лікарні) - в останню чергу. У цьому році їх буде припинено теплопостачання орієнтовно після Великодніх свят», - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними «Київенерго» за час опалювального сезону було вироблено близько 2,30 млрд. квтг електроенергії, відпущено споживачам 9,5 млн. Гкал. теплової енергії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, опалювальний сезон у Києві, згідно з розпорядженням КМДА, повинен закінчитися сьогодні. Однак, опалення у школах, лікарнях та дитячих закладах будуть відключати лише за письмовими заявками від останніх.

 
Коментарі (0)