ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» відзвітувало про зекономлений газ

«Київенерго» відзвітувало про зекономлений газ

Комунальники готуються до опалювального сезону. Через проблеми з газом, задля його успішного проходження, «блакитне» паливо необхідно економити. У «Київенерго» розповіли, скільки газу їм вдалося заощадити.

У липні «Київенерго» знизило використання природного газу для підігріву води населенню приблизно на 40% в порівнянні з минулим місяцем. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

««Київенерго» знизило на 41,3% (порівняно з червнем) використання природного газу для виробництва теплової енергії для потреб населення, релігійних організацій та творчих спілок, до 23,7 мільйонів кубометрів», – йдеться в повідомленні..
 
У прес-службі зазначили, що вартість використаного для потреб населення природного газу в липні склала 31,1 млн грн. 
 
Загалом, в січні-липні 2014 року обсяг використаного «Київенерго» природного газу для виробництва теплової енергії населенню становив 0,88 млрд куб. м на загальну суму 1 млрд грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у «Київенерго» відзвітували про фінансовий стан компанії. За даними прес-служби підприємства, заборгованість столичних споживачів перед «Київенерго» перевищила 2 млрд грн.
 
Коментарі (0)