ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Київенерго» замовило труби на мільйони гривень

«Київенерго» замовило труби на мільйони гривень

«Київенерго» замовило труби на 16 мільйонів гривень. Вони обійдуться підприємству в півтора рази дорожче, ніж аналогічні труби, які закуповує «Полтаватеплоенерго».

У понеділок 20 квітня «Київенерго» за результатами тендеру уклало угоду з «Енергоресурс-монтаж» на поставку магістральних труб в 2015-2017 роках на 16,18 млн грн. Відповідна інформація опублікована у «Віснику державних закупівель».

Зокрема, компанія замовила труби електрозварні прямошовні для магістральних газо- і нафтопроводів зі сталі в 20 і в 17Г1С різних діаметрів - від 520 до 1220 мм. Однак незалежно від марки сталі та діаметра труби вийшли в одну ціну – 37 тис. 454 грн за тонну.

Крім того, в ціну закупівлі входить доставка труб до складу «Київенерго», що може додати кілька відсотків до ціни товару. Також «Київенерго» виставляло умовою на тендері відстрочку платежу на 90 календарних днів з дня поставки товару. Це також може додати до 7% від вартості товару.

Зазначимо, аналогічні труби і з такою ж відстрочкою платежу 28 квітня замовило КП «Полтаватеплоенерго» за 22 тис. 630 грн за тонну, тобто в півтора рази дешевше ціни «Києвнерго».

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Київенерго» проводить перерахунок розміру оплати за централізоване опалення в зв'язку з закінченням опалювального періоду.

 
Коментарі (0)