ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» завершило опалювальний сезон житлового фонду

«Київенерго» завершило опалювальний сезон житлового фонду

Загалом від опалення на даний момент відключені 97,4% із понад 16 тис. споживачів Київенерго.

19 квітня ПАТ «Київенерго» завершило опалення всіх 9,549 тис. житлових будинків столиці, які перебувають у межах відповідальності Компанії.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Загалом від опалення на даний момент відключені 97,4% із понад 16 тис. споживачів Київенерго. Дотепер опалюються пологові будинки, частина дитячих садків, шкіл та стаціонарів. Їхнє відключення відбувається тільки за заявками самих споживачів.

Протягом опалювального сезону 2011/2012 у Києві сталося 3,757 тис. пошкоджень тепломереж. Тобто щодня виникало до 20 пошкоджень. Фахівці Київенерго ліквідували пошкодження в максимально короткі терміни: пов'язані з електропостачанням – протягом декількох годин, із теплопостачанням – до доби.

«Відносна стабільність, з якою ми пройшли цю зиму, – це результат напруженої роботи, але, на жаль, не показник кардинального поліпшення. На жаль, ми не зможемо привести теплоенергетичний комплекс Києва до стану, гідного столиці, без суттєвих інвестицій. Але в будь-якому випадку Київенерго вже почала підготовку до наступного опалювального сезону», – зазначив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко.

Нагадаємо, 16 квітня Київенерго почала відключення споживачів від опалювання. Опалювальний сезон 2011/2012 в об'єктах соцсфери розпочався 5 жовтня, в житловому фонді – з 10 жовтня.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)