ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київенерго» забезпечить киян тепловими лічильниками за інвестиційні кошти

«Київенерго» забезпечить киян тепловими лічильниками за інвестиційні кошти

«Київенерго» знайшло інвестицій кошти для вирішення питання обладнання житлових будинків столиці тепловими лічильниками. Компанія планує за кредитні кошти встановити 2 тис. будинкових лічильників обліку тепла

ПАТ «Київенерго» знайшло інвестиційні кошти для встановлення 2000 засобів обліку теплової енергії у столиці. Про це під повідомив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко під час круглого столу «Обладнання  будинків Києва лічильниками теплової енергії: актуальність, головні завдання та джерела фінансування», який організований ІА «Україна Комунальна».

«У Києві необхідно встановити ще 5 тис. лічильників тепла. На сьогодні місто виділило 50 млн грн. Цих коштів вистачить на встановлення 1 тис лічильників.  Ще 2 тис теплових лічильників ми плануємо встановити за рахунок інвестиційних коштів», - заявив пан Фоменко.

Крім цього, член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Руслан Машляківський заявив, що згідно з інвестпрограмою, яка передбачає виділення близько 250 млн грн, на встановлення будинкових лічильників буде направлено більша частина коштів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в кінці січня з аступник голови КМДА Петро Пантелеєв заявив, що за минулий рік у Києві було встановлено понад 800 приладів обліку теплової енергії. У 2015 році ця кількість буде збільшена в рази.

 
Коментарі (0)