ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Київгаз» відремонтував ще один центр обслуговування абонентів

«Київгаз» відремонтував ще один центр обслуговування абонентів

Завдяки нововведенням, жителі Подільського та Оболонського районів зможуть отримувати весь спектр послуг, які пропонує «Київгаз», в сучасному центрі.

В рамках покращення якості обслуговування абонентів, «Київгаз» провів капітальний ремонт і збільшив площу центру обслуговування абонентів на вул.Беліцька, 45, раніше обслуговував одночасно абонентів Подільського та Оболонського районів в одному приміщенні, повідомляє прес-служба компанії.

«Це було важко, як для фахівців, так і для абонентів. Після проведення ремонтних робіт ситуація змінилася. Було виділено додаткове приміщення, в якому зручно розташувалися робочі місця фахівців, в кімнатах стало просторіше і комфортніше, були пофарбовані кабінети і коридор, в якому розташована зона очікування і інформаційні стенди», - зазначено у повідомленні.

Зокрема в компанії також вважають, що поділ приміщень допоможе уникнути великих черг, додаткових проблем з документацією і зробить очікування обслуговування більш комфортним.

Нагадаємо, що в липні «Київгаз» відкрив новий центр обслуговування абонентів на вул.Володимирській 49А.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
08 Вересня 2016 p. 16:49
"Київгаз" штучно та безпідставно приписує борги побутовим споживачам, тобто фактично намагається тих споживачів обікрасти, чи може точніше, шахрайським способом заволодіти їхніми грошима. Коротше кажучи, дуже неприємно ця держструктура дратує пересічних сумлінних споживачів, піднімаючи і без того досить високий рівень невдоволення владою та напруженість у суспільстві.