ГоловнаНовини ЖКГБудівництво«Київміськбуд» планує побудувати понад 500 «доступних» квартир

«Київміськбуд» планує побудувати понад 500 «доступних» квартир

АТ ХК «Київміськбуд» у поточному році планує збудувати 453 квартири у Києві та 90 квартир у регіонах України за програмою «Доступне житло»

АТ ХК «Київміськбуд» у поточному році планує збудувати 453 квартири у Києві та 90 квартир у регіонах України за програмою «Доступне житло».

Про це прем'єр-міністру України Миколі Азарову доповів голова правління – президент «Київміськбуду» Михайло Голиця.

Як наголошується в повідомленні, минулого року АТ ХК «Київміськбуд» взяв активну участь у державній програмі з будівництва доступного житла. В цілому, за 2011 р. холдинговою компанією було побудовано 309 квартир в Києві, витрати на які склали 180,4 млн грн, і 46 квартир у регіонах України (м. Полтаві, м. Севастополі, м. Житомирі, м. Буча), витрати на які склали 15,07 млн гривень.

У 2012 р. за програмою «Доступне житло» холдингова компанія планує побудувати в Києві 453 квартири в 9 житлових будинках, зокрема на житловому масиві Позняки-2; на вул. Ушинського, 14-А; Лісківській, 7; пр. Возз'єднання, 21-В; пр. Глушкова, 92-Б, а також в регіонах Україні – 90 квартир (у м. Луганську та м. Бучі).

Нагадаємо, 3 березня Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив протягом двох-трьох тижнів розробити механізми для того, щоб сім'ї з середнім сукупним доходом близько 4 тисяч гривень могли брати участь в програмах будівництва житла.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)