ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2023-2024«Київоблгаз» передбачає зрив опалювального сезону на Київщині

«Київоблгаз» передбачає зрив опалювального сезону на Київщині

“Київоблгаз” стверджує, що виною цьому – борги населення

Опалювальний сезон на Київщині має всі шанси не розпочатись вчасно. “Київоблгаз” стверджує, що виною цьому – борги населення. Про це йдеться на сайті Києво-Святошинської РДА.

Зазначається, що на 1 вересня населення Київщини заборгувало за послуги розподілу газу понад 76 млн грн, з них найбільше 26 млн грн у Києво-Святошинському районі.

Жителі Васильківщини мають сплатити понад 9 млн грн. Більш ніж по 5 млн грн винні у Бориспільському, Броварському та Білоцерківському районах.

У компанії пояснюють, накопичення боргів викликано розпорядженням Кабінету Міністрів України про заборонену під час дії карантину і протягом 30 днів після його скасування призупиняти газопостачання.

Зазначається також, що ситуація з підготовкою до опалювального сезону є вкрай критичною. Відсутність належного фінансування перешкоджає проведенню планових ремонтних робіт. Це може призвести до зриву вчасного початку опалювального сезону.

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
08 Вересня 2020 p. 21:25
Мабуть, споживачі не хотять вносити оплату за розподіл окремою платіжкою, бо це ж треба викидати гроші ще й на комісію. Отже, даремно "КиївГаз" витрачає папір і фарбу на друкування окремих платіжок за розподіл, - люди відразу розшифрували це як вишкрібання без ніяких причин. Відповісти
Коля Пухов
08 Вересня 2020 p. 22:00
Раніше була одна платіжка, то нехай і буде одна, бо усяке розмноження платіжок споживачі сприймають погано, оскільки це додаткові витрати грошей на комісію, і додаткові витрати часу на стояння у чергах. Бо у зв"язку з великою кількістю платіжок касири довше обслуговують кожного споживача, і черга рухається дуже повільно.