ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Київпастранс» планує відмовитися від кондукторів

«Київпастранс» планує відмовитися від кондукторів

«Київпастранс» має намір протягом 2015 року повністю відмовитися від кондукторів. Натомість компанія планує встановили валідатори у всіх автобусах, тролейбусах і трамваях столиці.

Комунальне підприємство «Київпастранс» планує відмовитися від кондукторів і впровадити систему єдиного електронного квитка в 2015 році. Про це заявив генеральний директор КП «Київпастранс» Сергій Майзель, повідомляють «Українські новини».

«Робота кондукторів це, звичайно, вчорашній день. Нам необхідно наблизиться до європейських стандартів. Найближчим часом завдання й пріоритет КП - відмовитися від роботи кондукторів, щоб впровадити електронний квиток», - сказав він.
 
«Я думаю, що цього року все-таки буде впроваджено систему єдиного електронного квитка й така проблема з кондукторами й водіями, що видають квитки, сама по собі відпаде», - заявив пан Майзель.
 
З його слів, планується встановити валідатори у всіх автобусах, тролейбусах і трамваях столиці.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», до кінця березня «Київавтодор» відновить більше 8 тисяч квадратних метрів асфальтобетонного покриття у столиці. На підприємстві відзвітували, де саме проведуть роботи.
 
Коментарі (0)