ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Київпастранс» призупинив роботу деяких маршрутів транспорту

«Київпастранс» призупинив роботу деяких маршрутів транспорту

«Київпастранс» призупинив роботу певних маршрутів пасажирського транспорту, які мають низький пасажиропотік, на інших лініях – тимчасово зменшив кількість рухомого складу. Це пов’язано з тим, що нинішній тариф на проїзд є низьким.

З 12 січня 2015 року тимчасово буде призупинено роботу певних маршрутів пасажирського транспорту з низьким пасажиропотоком, які мають альтернативу в перевезеннях. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, повністю припиняє роботу автобусний маршрут №2, №5, №43к, №79, трамвайний маршрут №25, №32, тролейбусний маршрут №2.
 
«У зв’язку з відсутністю необхідного фінансування для утримання рухомого складу, закупівлі запчастин, паливно-мастильних матеріалів, КП «Київпастранс» змушене з 12 січня 2015 року тимчасово зменшити кількість рухомого складу на автобусних, тролейбусних, трамвайних маршрутах», – йдеться в повідомленні.
За інформацією «Київпастрансу», основними причинами скрутного фінансового стану «Київпастрансу» є низький тариф на проїзд та виділення в не повному обсязі компенсації проїзду пільгових категорій громадян у наземному транспорті.
 
Так, тимчасово зменшено на 120 одиниць транспорту на автобусних маршрутах, на 40 одиниць – на тролейбусних маршрутах та на 17 одиниць рухомого складу на трамвайних маршрутах міста.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сильний вітер, який вирував у Києві вночі з 10 на 11 січня, зніс частину даху одного з житлових будинків у Голосіївському районі столиці.
 
Коментарі (0)