ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Київпастранс» стало найкращим підприємством року

«Київпастранс» стало найкращим підприємством року

Ця нагорода вручається компаніям-лідерам за значний внесок у розвиток економіки України.

Комунальне підприємстві «Київпастранс» отримало звання «Найкраще підприємство країни». Таке звання присвоєно Національним Рейтингом якості товарів та послуг «Зірка якості» за незмінно високу якість та досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, які працюють в Україні.

Ця нагорода вручається компаніям-лідерам за значний внесок у розвиток економіки України.

«Нам надзвичайно приємно отримати таку нагороду, як визнання нашої роботи на благо міста. Щоденно весь колектив КП «Київпастранс» не лише сумлінно виконує свою роботу, але й намагається постійно покращувати транспортну систему міста. Пишаюся нашими співробітниками, адже саме завдяки їх праці «Київпастранс» було визнано одним із найкращих підприємств країни. Впевнений, що це не остання наша нагорода!» – зазначив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Окрім роботи всього підприємства особливо були відмічені досягнення двох співробітників комунального підприємства. За професіоналізм, видатні трудові досягнення та відданість своїй справі почесними дипломами нагороджені виконуючий обов’язки директора з транспорту Сергій Литвинов і начальник Служби колії Леонід Васьківський.

 

Національний Рейтинг якості товарів і послуг «Зірка якості» має на меті визначити та показати суспільству справжніх лідерів у сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів і послуг на території України та сприяти суспільному визнанню підприємств. Рейтинг складається на основі офіційних даних Державних статистичних органів України та виключає будь-який вплив людського фактору на прийняття рішення. Це неупереджена, комплексна, об’єктивна, прозора система. Вона визначає лідерів, які досягли переваг у бізнесі, на основі принципу ранжування показників діяльності підприємства за звітний період (рік) серед усіх суб’єктів господарювання незалежно від форми власності.

Рейтинг свідчить про інвестиційну привабливість та є результатом кропіткої роботи як керівництва підприємства, так і всього колективу.

 

 
Коментарі (0)