ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Київпастранс» задоволений результатом підвищення тарифів

«Київпастранс» задоволений результатом підвищення тарифів

КП «Київпастранс» підсумувало результати підняття тарифів. За інформацією компанії, працівникам не затримують зарплату, а рухомий склад почали оновлювати.

У КП «Київпастранс» підбили підсумки роботи після підняття тарифу. Як зазначили в КП, наразі вирішено проблему з виплатами заробітної плати працівникам підприємства та розпочато відновлення естетичного, як внутрішнього так і зовнішнього вигляду рухомого складу. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі підприємства.

«До підняття тарифу, протягом 4 останніх років у КП «Київпастранс» майже не проводилися відновлювальні естетичні роботи. За останні два місяці підприємство відновило пошкоджене освітлення у салонах рухомого складу; з понад 4 тисяч сидінь, які потребували ремонту, наразі встановлено або відремонтовано понад 3 тисячі сидінь; проведений ремонт та заміна компостерів; продовжується заміна пошкодженого скла у автобусах, тролейбусах та трамваях; замінено понад 120 радіоінформаторів із пошкоджених 180 одиниць», – йдеться у повідомленні.
 
У компанії додали, що усі роботи з поліпшення естетичного стану рухомого складу комунальне підприємство «Київпастранс» планує завершити до Дня Києва.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Києві перекриють для транспорту перетин вул. Салютної  та внутрішньоквартальних проїздів біля вул. Щербакова. 
 
Коментарі (0)