ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиїврада дає «зелене світло» Прорізній

Київрада дає «зелене світло» Прорізній

Київрада підтримала проект рішення щодо розірвання з ТОВ «Парус» договору оренди земельної ділянки на вул. Прорізній, 1-5.

Київрада підтримала проект рішення щодо розірвання з ТОВ «Парус» договору оренди земельної ділянки на вул. Прорізній, 1-5. 

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі фракції «УДАР».

За нього проголосували 95 з 106 зареєстрованих в залі депутатів. 
 
За словами заступника голови фракції Наталія Новак, вчорашнє голосування має поставити крапку у скандальній історії щодо забудови скверу на Прорізній. «У конфлікті забудовника та киян наша політична сила завжди відстоювала інтереси громади, яка виступила проти будівництва на місці скверу. Депутати фракції і особисто Віталій Кличко неодноразово виїжджали на місце скандальної забудови, де невідомі люди ставили паркани й били незгодних з цим киян. Нарешті, після кількох років боротьби за цей зелений клаптик Києва, ми маємо на руках рішення про розірвання договору оренди», – зазначила пані Новак. 
 
Вона нагадала, що у 2010 році низкою громадських організацій та депутатами фракції партії «УДАР» було укладено громадський договір по облаштуванню скверу на Прорізній, якому рішення Київради тепер дає «зелене світло».
 
Коментарі (0)