ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиїврада погодила проект рішення про перейменування проспекту Перемоги

Київрада погодила проект рішення про перейменування проспекту Перемоги

Вчора, 27 червня, депутати Київради погодили проект рішення про перейменування проспекту Перемоги в Києві і повернення йому історичної назви.
 
 
Вчора, 27 червня, депутати Київради погодили проект рішення про перейменування проспекту Перемоги в Києві і повернення йому історичної назви.
 
Відповідне рішення ухвалила постійна комісія Київської міської ради з питань самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків, повідомила прес-служба відомства.
 
Одному з ключових проспектів столиці планують повернути його історичну назву - Брест-Литовський.
 
«З кінця XIX століття, з початку його забудови, він називався Брест-Литовське шосе, з 1964 року - Брест-Литовський проспект. Сучасна назва - з 1985 року», - нагадали в Київраді.
 

Перейменування проспекту обговорювалося з громадськістю на сайті КМДА. З 1172 взяли участь у голосуванні, 69% респондентів підтримали рішення про повернення проспекту його історичної назви. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
29 Червня 2017 p. 20:50
Вулиці, зупинки перейменували, пам"ятники позносили, але від того якість комунальних послуг не покращилась, а знецінення гривні прискорилось. -------------------- У нормальних країнах усі планові ремонти, промивки і випробування мереж давно проводяться без відключення водопостачання. Мабуть під час цих заходів пускають воду по запасним трубам і споживач отримує послугу у повному обсязі